Érettségizők? Hogy álltok a magyar tételekkel?
Figyelt kérdés
Nálunk gimiben rengeteg van... 20 irodalom tétel, 20 nyelvtan tétel és vagy 30-40 verset vagy részletet meg kell tanulnunk. Nálatok is ugyanennyi van? És hogy álltok vele? Úgy mentek szóbelizni, hogy mindent megtanultok rá? Én lehet 1-2 verset kihagyok. :S Nem bírom már.2010. jún. 13. 20:59
1/15 anonim válasza:
20 iriodalom és ezzel párban nyelvi, de csak 7 memoriter, az is az életművekből (Babits, Ady, Petődi, Kosztolány, József A., Arany és a Himnusz) nem tanulok magyarra, duplazok matek emelt föcit. Holap kezdődik a buli nekünk... :D
2/15 anonim válasza:
A verset majd kiírom a szöveggyűjeményből... Semmit sem tudok szó szerint...
3/15 A kérdező kommentje:
De be kell adni a piszkozatpapírt, nem? És akk látják h kiírtad.
2010. jún. 13. 21:12
4/15 anonim válasza:
jézusom... nektek tudni kell memoritert?
5/15 anonim válasza:
És akkor mi van, ha látják?Am nálunk is ugyanennyi tétel van, de én az utóbbi 2 évben az összes versből megtanultam legalább 2 idézetet, úgyhogy nem hinném, hogy azzal gondban leszek.
6/15 anonim válasza:
20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 töri, 20 biosz, 20 német ennek mindnek van A, B része, plusz nekem matekból is szóbeliznem kell, és az is rengeteg... Még nem tanultam semmit, és mindjárt szóbelizem... Reménykedem a 10%-ban...
8/15 anonim válasza:
olyan dolog amit fejből kell tudni, szóról szóra. Általában vers.
9/15 anonim válasza:
Nem kell beadni... Azt használhatod közben segítségként (mármint a piszkozatot) Én valóban nem tudok semmit sem szó szerint nem is készültem rá és kedden szóbelizek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!