Érettségizők? Hogy álltok a magyar tételekkel?
Figyelt kérdés
Nálunk gimiben rengeteg van... 20 irodalom tétel, 20 nyelvtan tétel és vagy 30-40 verset vagy részletet meg kell tanulnunk. Nálatok is ugyanennyi van? És hogy álltok vele? Úgy mentek szóbelizni, hogy mindent megtanultok rá? Én lehet 1-2 verset kihagyok. :S Nem bírom már.2010. jún. 13. 20:59
11/15 anonim válasza:
Szombaton fogok szóbelizni.
Irodalomból ma megtanultam 4 darab tételt. Hétfő:4, Kedd:4, Szerda:3, Csütörtök:3, Péntek:2 tétel a beosztásom.
Nyelvtant meg 2 nap alatt ledarálom azok szerencsére igen rövidek:)
12/15 anonim válasza:
be kell adni, de ott helyszínen átolvasod, 2 soronként belepillantasz nem szólnak be.
13/15 anonim válasza:
ha nagyon parázol, akkor meg miután kidolgoztad a papírra magadat, fogod az egészet és áthúzod. Attól még látni fogod mi van ráírva, de hivatalosan értékelhetetlennek kell lennie. Nem mintha amúgy is értékelnék, hogy mi van a lapra írva. Csak az számít amit elmondasz.
14/15 anonim válasza:
Én nem tudom még hogy melyik napon szóbelizek,de vagy 17.-én,vagy 18.-án,vagy19.-én.100 tételem van,ma kezdtem el átolvasgatni:D Kezdek parázni,de már annyira túl akarok lenni rajta hogy lesz@rom.Nem erőltetem azt ami nem megy:D Nekünk nincsenek memoriterek,hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!