SZIE ÁOTK-ra felvehetnek még így idén?
Figyelt kérdés
Az érettségi átlagom 80% körüli suliból az év végi jegyek maxosak, 100 pont. Az emeltek meg kémia:72 körüli biosz:78. Ez elég lehet még? Aki ide jelentkezett, kinek hogy sikerült?2015. jún. 8. 18:44
1/4 anonim válasza:
Dobd be a pontszámító kalkulátorba.
2/4 A kérdező kommentje:
430 pont körüli, attól függ hogy az emeltek pontosan hogy sikerültek, mert én ezekre tippelek, szóbelik után, de még nem tudom az eredményt, jobb biztos nem lett ennél de pár százalékkal rosszabb lehetett. Szóval olyan 425-430 pont körüli.
2015. jún. 8. 18:55
3/4 anonim válasza:
Én kémia szóbelire be se megyek, bioszon már voltam, de nagyon elcsesztem (az írásbeli 71% lett). Az év végi jegyekből 90 pontom van. A matek 60%, az angol 96%, töri egyenlőre 75%, magyar 78%.
Szerintem neked még simán van esélyed bejutni, én meg megyek októberben érettségizni megint :D
4/4 A kérdező kommentje:
Azért szerintem menjél kémiára. Ahol én voltam nagyon jó fejek voltak tényleg, pedig nem azt húztam amit szerettem volna. Biosz szóbelimet én is elcsesztem, az írásbeli 82% lett de szóbelivel tuti rontok rajta, 4%-ot minimum. :/
2015. jún. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!