Ilyen jegyekkel még felvehetnek gimibe?
Gimnáziumba szeretnék menni. Ami a városunkban van, mindegyik nagyon erős tehát valamilyen "gyengébb" suliba gondolkoztam
7.év végi:
Nyelvtan: 5
Irodalom: 5
Matek: 3
Töri: 3 (vagy 2, már nem tudom)
Etika: 5
Biosz: 3
Fizika: 2
Kémia: 4
Föci: 2
Ének: 3
Rajz: 4
Infó: 4
Technika: 4 vagy 5-már nem emlékszem
Tesi: 4
Ha belehúzok 8.-ba szerintetek jobb lesz? Most kihagytam egy évet és új iskolába megyek szóval "új lapról" indulok. Attól félek szinte sehova sem fognak felvenni ahova menni szeretnék
Hát..nem nagyon szeretek tanulni, de ha kell akkor tanulok.
Azért szeretnék gimibe menni, mert nem találtam olyan szakközépsulit ami érdekelne.
De bezzeg hogy melyik egyetemre akarok menni azonnal eldöntöttem
A régi sulim "tönkretett" lelkileg is. Bár a biosz átlagom is 3.88 volt, fizika átlag 2.89, infó átlag 4.7. Szóval ilyen "apróságok"
a továbbtanulásnál fontosabb hogy a matek és a magyar központid jó legyen... gimi esetében ha van szóbeli akkor az is.
szóval ezekre gyúrj rá. de tényleg, hogy ha a 2-eseid vannak a fő tárgyakból is mint a töri vagy a természettudományos tárgyak.. ami tuti lesz 2-3-4 évig a gimiben..
matek is elég gyenge, gimiben azért nehezbb lesz sokkal mint most..
szóval szerintem se erőltesd a gimit, de ha tényleg szeretnél majd egyetemre menni, akkor célzottan olyan gimibe menj, ahova az egyetem felvételi tárgyai erősek.
ilyen általános osztályba felesleges elmenni.. akkor már inkább tagozatra vagy szakközép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!