A Veres Pálné reál tagozatába jelentkeztem, de sajnos csak a 100+ helyen vagyok, felvehetnek még ide?
Figyelt kérdés
az írásbelim 83 pontos lett
matek:48
Magyar:35
a szóbelin 50 pontom lett, és nem vagyok rossz tanuló, nincsen 3-asom, csak 4-es, 5-ös van a félévimben.
(első helyre írtam)
2015. márc. 11. 21:38
1/6 anonim válasza:
Simán lehetséges!! Baromi sokan el fognak menni más sulikba!! Szinte a jelentkezők 80%a. Én is bejelöltem a humán tagozatot, ahol 24. lettem, de énsem oda megyek (hanem a reálba).
2/6 anonim válasza:
Bocs rosszul írtam!! :DDD Nem a realra megyek hanem a humanra, de a matekon vagyok huszonnegyedik!! :DDD
3/6 anonim válasza:
Az írásbelid tök jó, a szóbelid is, nem is értem, hogy lehettél 100+ helyen :D Amúgy igen, sokan bejelölik a Veres Pálnét azok közül, akik elmennek a még elitebb gimikbe (pl.: Fazekas, Eötvös, Apáczai, ezek mind ott vannak egy köpésnyire a VPG-től :D)
4/6 anonim válasza:
Szerintem simán bekerülhetsz. Amúgy milyen gimiket jelöltél még meg??
5/6 anonim válasza:
Egy helyet már biztos, hogy előre csúszol, mivel engem felvettek a matekra, de nem odamegyek :)
6/6 anonim válasza:
Én is a VPG-t jelöltem, az olasz szakot. Valaki jelölte még, hányadiknak? Bejutottatok? Mennyi az esély bekerülni erre a szakra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!