Kinek hogy sikerült az idei kémia emelt szint? Hány százalék lett? Országos átlagot lehet már tudni?
nálunk a suliban egyik tanár ilyen megyei elnök , ő mondta, hogy 30valamennyi elvileg az országos átlag.
a megyénkben talán 50 körül.
de szerintem nem ez számít, úgyis mindig van pár ezer ember országosan aki jót írt, sajnos a többiek majd jövőre.. ahogy én is, mielőtt valaki megkövezne.
27 vagyok. aki privátban kérdezett, annak üzenem, hogy több orvosi egyetem van az országban,ráadásul ugye gyógyszerészetre is kell a kémia emelt, meg állatorvosira.
szerinted nincsen 1000 ember legalább, akinek 70-90 körül lenne? az én sulimat orvosképzőnek csúfolják, ugye sokan jelentkeztek oda. több embert tudok akinek 96-97 pontja lett!! a többi ismerősömnek is 70 legalább megvan . szóval kizártnak tartom, hogy mindenkinek olyan szarul sikerült volna,
de ebben benne van hogy ezek az emberek versenyekre járnak, oktv helyezés is volt az egyik.szóval nem ma kezdték:D a többiek is ha jól tudom mind jár magántanárhoz heti 4 óra mellett. na mindegy, kár hogy statisztikát pontosan nem tudunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!