Valakinek van tapasztalata az ELTE TTK érettségi előkészítőjével kapcsolatban?
szia! én is voltam az ELTE biosz felkészítőjén.
Úgy mentem oda, hogy 0 volt a biosz tudásom, és szerintem nekem így nem segített! Olyan inkább, mint valami nagy ismétlés. Az jó, hogy sok a feladat, és a tanárnő nagyon jól magyaráz, de sajnos mivel nekem nem volt háttértudásom, így kevés volt nekem..:(
Ha viszont van valamennyi háttértudásod, akkor menj szerintem mindenkppen!:)
Köszi szépen a válaszokat! :) Egyes, a Trefort nagyon jó ötlet, és az ár az eddigi legjobb, szerintem meg is nézem, és hátha... :)
Kettes, háát, háttértudásom van, legalábbis elvben elég jó vagyok bioszból (nem egózásból, csak kamu lenne azt mondani, hogy nem, meg hogy semmi a tudásom, mert mindenhol azt mondják, hogy jól állok, és ebben azért van meló, és örülök is neki, mondjuk a nyolcvan százalékos emelthez még mindig semmi, szóval max félúton vagyok, és jövőre még jobban rá kellene pakolnom), de tényleg jobb lenne valami olyan, ami nem csak ismétlés, mert ha valamit nem tudok, akkor azt ott nem fogom megérteni, a többit meg igazából tök ingyen megtanulhatom otthon, meg a bioszfakton (plusz jövőre akarok a tagozatosok faktjára is járni, csak ez nincs lezsírozva).
Nekem eddig úgy tűnik, hogy nem egy nagy főnyeremény az ELTE előkészítő, de persze lehet, hogy tévedek. Megnézem a Trefortot szerintem, és ha valakinek van hozzáfűznivalója, ne kíméljen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!