Elsős gyereknek 54%-os dolgozatra hányas érdemjegy járna?
Aki első osztályosként ilyen pocsék dogát ír abból az életben nem lesz 3 asnál jobb tanuló!
Nem bántásból mondom hanem tapasztalatból mert velem is ez volt kis iskolás elsősként hogy egyszerűen nagyon rossz dogákat írtam, különösképpen matekból meg magyarból ott is írás volt az ami nehezen ment, meg a folyékony olvasás. Igaz ezekbe később belejöttem már szerencsére, e akkor ha jobban odafigyeltek volna rám a szüleim meg a tanárok is, jobban tudtam volna teljesíteni, meg ugye akkor időben kiderülhetett volna hogy figyelemzavaros vagyok és ha azt kezelték volna időben amit utólag próbáltak behozni mert elég sok külön foglalkozásokra jártam ezzel akkor jobb tanuló is lehettem volna ami sajnos kihatott majdnem az egész életemre mert 8. osztályba 3 asnál jobb átlagot nem értem el, meg ugye a felvételim is ritka pocsék lett középsuliba így is éppen hogy egy szakközépbe betudtam kerülni hogy meglegyen az érettségim mert a mai világba alapvető dolog hogy legyen. Igaz a szakközép is nehezen ment nagyon sokat szenvedtem napi 3-4 óra tanulás sem volt sajnos elég, és ez sajnos pszichésen is elégé megterhelt hogy rengeteget tanultam és semmi nem maradt meg benne, kiégtem szinte, és depressziós lettem sajnos. Nagy nehezen az érettségim meglett bár ritka pocsék lett, de legalább mellette letudtam rakni egy szakmát amivel a helyi vegyi gyárba eltudtam helyezkedni és szerencsére elég jó fizetést kapok, de ez szinte nagy nullával megfelelő, mert elég sok hátrányom lett az életben. Ismerkedés is nehezebb számomra mert önbizalmam teljesen lerombolták plusz a megalázások akkor hogy lehetek ennyire hülye a dolgokhoz, és zárkózottabb lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!