Bemehetek előadást hallgatni úgy egy egyetemre, hogy nem is járok oda?
Figyelt kérdés
Ellenőrzi valaki azt, hogy kik ülnek a teremben? Ha észreveszik elküldenek?
Vagy létezik olyan, hogy bejárok(úgy hogy szólok előre, csak nem tudom ezt meg e engedik) , hallgatom az előadást és következő évben jelentkezem, ha tényleg szeretném azt tanulni?
2015. máj. 17. 08:11
1/4 anonim válasza:
Bejárhatsz, hivatalosan is nyíltak az előadások, és gyakorlatilag sem fog senkinek feltűnni.
2/4 anonim válasza:
Igen, előadásokra simán bemehet bárki.
3/4 anonim válasza:
Nagyobb létszámú órákra nyugodtan beülhetsz. Mivel a legtöbbre nem kötelező a bejárás, ezért senki sem tudná megkülönböztetni, hogy külsős vagy egy link hallgató vagy, aki életében először látogat el arra az órára :D
Ha pedig katalógust adnak körbe, akkor vagy azonnal add tovább a következőnek, vagy írj be valami kamunevet.
Amúgy mi is szoktunk olyat csinálni másik karokon lévő haverokkal, hogy néha beülünk egymás óráira :D
4/4 anonim válasza:
Pár éve be akartam menni a SOTE-ra, meghallgatni néhány előadást, de diákigazolvány nélkül nem engedtek be. Érdekes, mióta oda járok, kb. 2-szervellenőrizték a diákomat...De a legtöbb helyre szerintem beengednek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!