Most ez a magyarérettségi mi volt? Eddig úgy volt, hogy megyek egyetemre de ezután?
nekem egész jó lett
bár a szövegértésnél nem maradt időm átnézni és volt pár feladat, ami nem volt egyértelmű
és is az elemzéseset választottam és sikerült 5 oldalt írnom
remélem jó is :D
a fűben ülő ember szerintem is az apjuk volt, hiszen annál a párbeszédnél beszélték is hogy az apjuknak vagy Kovács úrnak szólítsák
de hozzá csak annyit írtam, hogy az apjuk, mégis ilyen kimértek vele, hivatalosan akarják megszólítani, nem is foglalkoznak a családtagjaikkal stb
nem hiszem, hogy nem állatkertben játszódna
legalábbis semmi utalást nem találtam rá
de nyilván bármibe bármit bele lehet magyarázni
Azt hittem, az emeltesre írod, hogy nehéz volt.
A középszintűt nekem csak mutatták, egy kimaradt feladatlapot, szerintem nagyon egyszerű volt, 18 éves fejjel már nem kellen, hogy gondot okozzon.
Persze más, ha valaki nem szereti a magyart, vagy nem volt még reggel olyan hangulatban. Nekem az emelt magyar tűnt nehéznek, szegény érettségizők felkészültek a sok alkotóból, életműből, erre szívatás az egész, nem sok olyan feladat volt, ami középiskolai tananyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!