Mennyire nehéz letenni egy 85-90%-os emelt szintű biosz+fizika érettségit?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 19:59
2/4 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit, csak valahogy jobban kifejtve.
(Eszem van, meg érdekel is mindkettő, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e értelme egy ilyen eredményre alapozni a pontokat.)
2015. máj. 12. 20:20
3/4 anonim válasza:
Ha 4évig tanultad becsületesen és érdekelt is. (Utána olvastál) Akkor szerintem elég könnyen. Amúgy elég nehezen.
4/4 anonim válasza:
Ezek mind olyan tantárgyak igazából amire születni kell de főleg a fizika. Én például utálom mindkettőt és ha bár amúgy nem vagyok ostoba egy kettest sem lennék képes írni főleg fizikából viszont ha érdekel és ezekhez való agyad van és jól megy akkor nem lehetetlen..nálunk az osztályban egy olyan volt akinek a fizikára volt ráállva az agya az minimális tanulással ötösöket írt míg a többiek köztük én is több óra könyv felett rohadással és puskázással tudtunk kettest.Próbáld ki az előző évieket csak úgy tudhatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!