Idegen nyelvű érettségin miért nem használnak laptopot magnó helyett?
Szerintem már alig van gimnázium az országban, ahol ne lenne digitális tábla. Ahhoz csatlakoztatva a laptopot sokkal értelmesebb lenne a szöveg mint ősrégi magnókon. Sőt még ha nem is régi egy magnó, akkor is sokkal rosszabb minőségű a lejátszás.
Vagy akár más megoldást miért nem találnak ki? Pl. Lehetne minden asztalon füles is vagy akár csak hangszóró minden padon....
Esküszöm 80 százalékban angolul nézek tévét és nem bírtam megérteni a magnót a recsegestol. Plusz nem is közel ültem...
"Szerintem már alig van gimnázium az országban, ahol ne lenne digitális tábla" - akkor igen csak el vagy tájolva. Ráadásul ahol csak egy van, az nem elég, mert legalább két teremben folyhat az érettségi.
A nyelvi laborok pedig idejét múltak, és senki nem fogja fenntartani őket csak azért, hogy évente egyszer használják.
Jó minőségű CD-lejátszókat viszont mindig szívesen fogadunk, de nem hiszem, hogy a fizetésünket kellene ráköltenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!