Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségin moboltelefon?

Érettségin moboltelefon?

Figyelt kérdés

Nagyon felháborító, hogy egyesek képtelenek megérteni, hogy unfair játékot játszanak. Magyar érettségin még nem érdekelt, hogy ott van a kölyök kezében a telefon, DE amikor töri EMELTen elővette és írta kifele aaaa megoldást azt hittem sírok. Az ilyen emberek bejutnak majd helyettem az egyetemre, mert az idióta felügyelő nem a dolgát végzi.

Mindenki, aki ilyez csinal gondolkozzon el azon, hogy ha egyetemen ezt tovább folytatja akkor milyen szr szakember lesz.

2015. máj. 8. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
napi provokáció...
2015. máj. 8. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

nem tudom te hol érettségiztél, de nálunk és gondolom a legtöbb helyen ezt nem engedik

kikapcsolva a tanári asztalra kellett kitenni vagy a táskába (amit meg a terem végébe)

és ha vki puskázott volna, annak súlyos következményei lettek volna

de senki se volt olyan hülye, hogy megkockáztassa

2015. máj. 8. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, azon az emberen úgyis látszik, hogy agyilag zokni :D
2015. máj. 8. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!