Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol érettségin a hallás...

Angol érettségin a hallás utáni részben elfogadják a választ, ha nem tudtam a szót helyesen leírni?

Figyelt kérdés
A joke szót véletlenül jocke-nak írtam, attól még elfogadhatják, vagy ez 0 pont lesz?

2015. máj. 8. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy lehet véletlenül így leírni? :D
2015. máj. 8. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:

:D

elfogadják amennyiben a másik szó nem számít értelmes szónak

2015. máj. 8. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány pontos válasz?
2015. máj. 8. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem el fogják fogadni :)
2015. máj. 8. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Hogy lehet, hogy lehet...

Vizsga alatt mindig sokkban vagyok, és hirtelen nem tudtam, hogy írják pontosan, mert nem használom gyakran. Megesik az ilyen. Amúgy 1 pont lenne. Az útmutatóban ezt találtam: "A feladatokat kizárólag tartalmi szempontok alapján értékeljük, azaz a helyesírási

hibákat csak akkor vesszük figyelembe, ha azok a válasz érthetőségét akadályozzák. Így

például elfogadhatjuk a immediately helyett a *immediatelly megoldást, de nem tekinthetjük

egyszerű helyesírási hibának azt az esetet, amikor egy másik értelmes angol szó kerül a

megoldásba (mondjuk, brakes helyett *breaks. A számok betűvel és számmal írva egyaránt

elfogadhatók. A többes számú alak (s) hiányát önmagában ne vegyük hibának."

De nem tudom, akkor a joke helyett elfogadható-e a jocke is, mivel az nem szerepel a szótárban létező kifejezésként.

2015. máj. 8. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél pont adható?

Talán középszinten elfogadható

2015. máj. 8. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
fél pontot nem adnak, de mivel a jocke nem értelmes szó ezért el fogják fogadni, nyugi :)
2015. máj. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!