Mi ez a hülyeség, hogy nehéz volt a matek érettségi? Az OH honlapján részletesen fenn van minden, amit számon kérhetnek érettségin. Ez is benne volt (logikai feladatok, paraméteres egyenlet).
Mindenkinek az a nehéz, amit nem tud. Én a matekhoz így évekkel az érettségi után pl. hozzá sem tudtam volna szagolni, mert azóta nem foglalkoztam vele.
A magyarral viszont semmi gondom nem lett volna.
Mindenkinek van erőssége, és olyasmi is, ami kevésbé megy. Nyilván egy humán beállítottságúnak nehéz volt a matek, nem kellene ezért leszólni.
Hogy te személy szerint min estél át és min nem, azt pedig amúgy senkit sem érdekel.
Gondolod, hogy az érettségiről szóló hírek a te személyes idegesítésedre vannak, vagy mi? :D
Nem kifejezetten a "hírek", hanem az ismerőseim nyavalygásai a Facebookon idegelnek. Tudom, le kéne higgadnom. Most már sikerülni fog. :D
Azért azt meg kell hagyjam, hogy én is reálos vagyok és a magyarom (95%) jobb lett a mateknál (86%).
Ne foglalkozz velük, és kész.
Engem meg pl. tökre nem érdekelnek a facebookra kirakott kisgyerekes/szenvedő kutyás képek, meg édes-cuki-stb. idézetek, de attól még nem pattogok itt...
nem nehéz volt hanem tök aránytalan. ha valaki jó az egyenletekben, az tavaly 17pontot kapott vele. most csak 7-et.
csomó téma benne se volt. k.geometria, térgeometria is alig volt. ugye egyenletekből csak célzottan az abszolútértékes.
csomó szöveges feladat volt, ebbe meg beleépítve a kombinatorika, halmazok, százalékszámítás, sorozatok..stb
szóval akinek nem megy a kombinatorika az ma megszívta.
így tovább. mindig van akinek könnyű, van akinek nehéz.
nem tudom téged ez miért zavar.
a tegnapi magyar rinyával meg egyet értek. 60perc volt 2,5oldal nyelvészetes szövegre és 12 feladatra.
legalább 3x el kellett olvasni a hülye szöveget hogy megértsd.. én nagyon gyorsan olvasok és jó vagyok a szövegértésben. mégse tudtam befejezni.
ellenben a szövegalkotást két óra után beadtam. jobb lett volna magunk oszthatjuk be a saját időnket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!