Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták, szerintetek a...

Egyetemisták, szerintetek a pszichológia szak az ELTE-n vagy a Debreceni Egyetemen jobb?

Figyelt kérdés

A pontszámok nagyjából ugyanolyanok mindkét helyen, így nehéz döntenem. (Jövőre érettségizem.) Hova érdemes menni, mit tanácsoltok? Előre is köszi.

17/L

2015. ápr. 11. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak ennyire futotta mc bohóc?

Hány éves vagy,13?

A mekdonácot nagy ívben kerülöm.Nem csak a kaja mérgező,hanem a hülyék is onnan.De hozok neked...hova vigyem.Teletömöm vele a szád,hogy elnémulj végre...

2015. ápr. 14. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nahát, még mindig nem ment el. Annyira szeret, hogy nem képes elmenni a gép elől. Nem baj, a közmunkások megvárnak téged!
2015. ápr. 14. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Vallásos egyetemre semmiképp nem szeretnék menni, ezért a Károlin és a Pázmányon nem is gondolkodtam. De köszönöm az értelmes válaszokat, a többiek hozzászólásához pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy nem minden büfészak, ami nem az istenített mérnök / orvos / vegyész és hasonlók. :) Nem lehet mindenki reálos, de hát ugyebár kellenek az ilyen leendő munkanélküliek is, amilyen én vagyok. :D
2015. ápr. 18. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

én károlis vagyok, de a szegedi egyetemre is jártam

semmi, de egyáltalán semmi úgymond "vallásos" nincs a suliban, egyáltalán nem érzékelhető, hogy ez egy református suli lenne, és a pázmány is ilyen (egyik barátnőm oda jár)

annyi van, hogy az évnyitó templomban van, de az meg nem kötelező

ja meg van egy lelkésze az egyetemnek

ha emiatt egy hitványabb egyetemre jelentkezel, akkor gratulálok

2015. ápr. 23. 23:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem tudom, hogy honnan kellett volna tudnom, hogy a Károlin és a Pázmányon nem érződik a vallásos jelleg. Én pedig ahhoz gratulálok neked, hogy ilyen logikus következtetést sikerült levonnod a fenti egyetlen mondatomból. :)
2015. ápr. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!