Egyetemisták, szerintetek a pszichológia szak az ELTE-n vagy a Debreceni Egyetemen jobb?
Figyelt kérdés
A pontszámok nagyjából ugyanolyanok mindkét helyen, így nehéz döntenem. (Jövőre érettségizem.) Hova érdemes menni, mit tanácsoltok? Előre is köszi.
17/L
2015. ápr. 11. 22:48
2/15 anonim válasza:
debreceni
persze a lehetőségek Bp-n jobbak
de szerintem elsődlegesen egyértelműen a Károlit jelöld, bár tudom, hogy sokkal magasabb a pont, második helyen a Pázmányt, és utána Debrecen, vagy bármi más vidéki egyetem
az Eltére ne menj
hidd el, én rendesen utánajártam ennek, Károlira jelentkezz
3/15 anonim válasza:
A debreceni egyetem nem ér fel a pesti pszichológia szakokhoz képest. De nem is az elte a legjobb, hanem a károli és a pázmány.
4/15 anonim válasza:
Egyiken se.De csapassad csak...egyel több munkanélküli. XD
5/15 anonim válasza:
Utolsó: pszichósok közül nemigen vannak munkanélküliek, nyugi. Bár neked lehet szükséged lenne egyre.
6/15 anonim válasza:
Közmunkáddal légyszíves állj arrébb. Köszi!
7/15 anonim válasza:
És miért is lenne rá szükségem??Hm??
Én nem dobálom idiótáknak a pénzemet,hogy manipuláljon.De te csak szórjad a pénzedet.Torzszülött fogyatékosként az kell neked...
8/15 anonim válasza:
Nem dobálod, mert nincs mit. :)
9/15 anonim válasza:
XDD
Megjelent Mc bohóc is...
Oké.Megyek is,nyomik...
10/15 anonim válasza:
Mész krumplit sütni? Sajtburit hozzál már. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!