Manapság a magyar iskolákban miért nem verik meg a tanárok a gyerekeket? Egyet értesz abban, hogy vissza kéne vezetni?
Figyelt kérdés
Nagyon el vannak kanászodva a mai iskolások. Szándékosan nem csinálják meg a házi feladatot, az órán beszólogatnak, nem dolgoznak, lenézik az összes tanárt.2015. ápr. 9. 01:20
22/23 anonim válasza:
az én iskolában inkább a tanárokat változtatnám meg.
23/23 anonim válasza:
De jó,hogy mindenki(tisztelet a kivételnek) itt háborog, hogy miért nem verik a tanárok a gyerekeket minden kis hülyeségért. Amúgy három éves koromban engen sose vertek pedig néha hisztizten(nem sokszor mert jó gyerek voltam és vagyok is) de ha nagyon elfajult a dolog akkor max picit leöntöttek egy kis pohár hideg vízzel de erre is csak egyszer volt példa szóval a sok erőszakot visszakíváno embernek üzenem , hogy a sok hülyeség amit régen csináltak nem feltétlen oldja meg a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!