Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Manapság a magyar iskolákban...

Manapság a magyar iskolákban miért nem verik meg a tanárok a gyerekeket? Egyet értesz abban, hogy vissza kéne vezetni?

Figyelt kérdés
Nagyon el vannak kanászodva a mai iskolások. Szándékosan nem csinálják meg a házi feladatot, az órán beszólogatnak, nem dolgoznak, lenézik az összes tanárt.

2015. ápr. 9. 01:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
A gyerek az otthoni normáknak megfelelően viselkedik az iskolában, azaz a szülőket kellene előbb "megnevelni".
2015. ápr. 9. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:
12%

"Már 2-3 évesen sem kaphat egy gyerek a fenekére, ha hisztizik, nehogy sérüljön a kislelke. Eredmény a sok kezelhetetlen gyerek."

remelem nincs gyereked. 2-3 eves gyereket utni? Normalis vagy ba..meg?

2015. ápr. 9. 08:07
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Mert az erőszak alkalmazása illegális 2015-ben, sajnálom.

Amúgy annak a szülőnek kell saller, aki a gyerekét nem tudja megnevelni, mielőtt iskolába küldi. A tanár nem azért tanult 5 évet, hogy antiszociális barmokkal menjen el az ideje. Az ilyet ki kell küldeni a tanteremből, vagy az iskolából.

2015. ápr. 9. 13:18
 14/23 anonim válasza:
21%
Én azt a szülőt agyonvagnam amelyik rácsap a gyerekére.Ha egy pedagógus megütne a gyerekem,azt garantálom hogy annak nagyon súlyos következményei lennének. Egy 5 éves kislány édesanyja
2015. ápr. 9. 15:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de tudja itt mindenki, hogy mi történik az iskolákban! Jól van, ügyesek vagytok, általánosítsatok csak nyugodtan, hiszen minden iskolás ugyanolyan. Csak úgy mondom, hogy ez nem így van. Igaz van egy-két olyan gyerek, aki tényleg olyan dolgokat csinál, amit te, kérdező, leírtál, de őket se kéne megverni. Azért, akik itt nagyon mondják, hogy vissza kéne vezetni, képzeljétek csak az iskolások helyébe magatokat! Ti nem csináltatok ilyesmiket? Persze hogy nem, hiszen ti tökéletes kis mintagyerekek voltatok, mi?! Jól van, csak gratulálni tudok...
2015. ápr. 10. 19:49
 16/23 anonim válasza:
28%

Megmondom az őszinte véleményem:

Ha a gyerek flegma, beleböfög az órába, kockul az órán, ribiskedik, kutyának nézi a tanárt, felesel, bemutat a tanárnak (hallottam már ilyenről) akkor nincs mit tenni, mint ott megszégyeníteni az egész osztály előtt, tehát kivinni a tábka elé, felfektetni a tanári asztalra, lehUzni a gatyáját, bugyiját/alsógatyáját, és egy vaskos vesszővel 30-40 eszméletlen nagyot ráb'szni a seggére, vagy a ribit szájon vágni és megtépni, sőt, az lenne az igazi, mondom, ha igazi vesszővel vernék őket agyon. Akkor talán megtanulná a gyerek, mi a külömbség közte és a tanár között. Megérdemlenék. De persze elmaradhadhatatlan a vonalzóval verés, a kukoricán térdeltetés, stb. A gyerekek megtanulnák a tutit.

Ezek a szaros intők semmit sem érnek. Egy jó órásit a seggére kell b'szni a vesszővel, akkor meg van oldva a probléma. Ennyi.

2015. ápr. 10. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

12# "2-3 éves gyereket ütni"... ??? Alig voltam 3 éves, amikor életemben először elkezdtem hisztizni valami miatt, aztán anyám rácsapott egy jónagyot a seggemre, és egész nap duzzogtam, de azóta, gyerekként egyszer sem hisztiztem, és nem lettem olyan nyámnyila, tehetetlen ember se, mint a mai fiatalok többsége. Igenis kell fegyelmezni - a jó szülőknek nem szükséges ehhez testi fenyítés, de van, amikor a szép vagy inkább csúnya szó sem segít, akkor bizony határozottan kijár a gyereknek a maflás. Nem azt mondom, hogy üssék orrba-szájba a gyereket minden nap, de azért nehogy már úgy kezeljük őket, mint ártatlan kis lelkeket....

21/L

2015. ápr. 19. 11:05
 18/23 anonim válasza:
89%

Igen is rá kell verni a gyerek seggére.

Mi 3an vagyunk fiúk a családban, öcsém, én és bátyám.

Valóban rosszak a gyerekek, azért tudnak megtenni olyant az iskolában, ami nagyon nem oda való.

De nem az iskolával van a gond a szülővel!

Volt olyan osztálytársam, aki ha intőt kapott vagy más beírásokat, otthon nem is vették ezt komolyan.

A tanár volt a hibás.

Ellenben a mi szüleink nem így gondolták.

Mi ha valami intőt vagy olyant tettünk, igen is apánk, térdére fektetett, lehúzta a nadrágunkat és elverte a seggünket.

Öcsém aki most 21, valami igazgatóit kapott a suliban, mert drogot vitt be... Őt otthon apu alaposan elfenekelte, 1 napig nem ült le....

De többi osztálytársa semmit sem kapott otthon.

Bizony én seggemet is elverte apum, ha probléma volt az iskolában és hatott is, most egyetemre járok, öcsém is, bátyám meg végzett, ő neki meg tisztességes munkája van.

Nagyon sok múlik a szülőkön is, ők, hogyan nevelnek és mennyire szigorúak.

Sokszor túl lazák és tényleg a tanár a hibás sokaknál.

23 F

2015. ápr. 23. 08:22
 19/23 anonim válasza:
48%
Emberek ne legyetek már ilyenek! Az erőszak semmit nem old meg, attól hogy rácsapsz a gyerek seggére nem fogja megtanulni amit kéne neki. Amelyik gyerek beszólagat/ zavarja az órát azzal el kellene beszélgetni ,hogy nem illik ilyet. Ha az sem segít akkor a szülőkhöz kell fordulni ők sokkal jobban ismerik a saját gyereküket. Ha a probléma még mindig fennáll akkor a pszichológus maradt mert ennek akkor valami nagyon mély lelki okai vannak.
2015. dec. 28. 03:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogy sok esetben a gyerek megverése nem is a büntetést szolgálja, hanem a tanár/szülő így vezeti le az idegességét.
2015. dec. 28. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!