Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a szolnoki Közgé/vásárh...

Milyen a szolnoki Közgé/vásárhelyi Pál/? Oda szeretnék menni mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én csak annyit szeretnék kérdezni azoktól,akik oda járnak,hogy mikor kezdődik a tanítás,mert nem kérdeztem meg....
2011. jún. 28. 14:00
 12/15 anonim ***** válasza:
7:50-kor :)
2011. júl. 27. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Már 7:30

Amúgy én is ifós vagyok,lehet minket szidni de rendes társaság vagyunk! Tényleg nem menő az egyes,de attól függetlenül nem kiskirályoskodunk.Persze sok gyerek elvan eresztve anyagilag,de nem ez a jellemző!

A kirándulások nagyon jók,és hasznosak is.

Tanárokkal sincs probléma,lehet hogy tényleg kicsit jobb az idegenforgalmisoknak a közgé hangulata,ahogy olvasom a kommenteket, nálunk az osztályba nem ilyen vélemény jellemezte a sulit mint a többieknek.

2011. szept. 2. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:

ja, emiatt a rohadt egészségügyi miatt. :@

amúgy szerintem se jellemző az ifósokra a kiskirályoskodás.

és én közgázos vagyok.

2011. okt. 5. 19:34
 15/15 anonim válasza:
Jah, én is oda járok és ifós vagyok!! Nagyon rajos suli... :D Jó az osztály, király a suli. Bár most jött ez az egészségügyi és oda a színvonal. És ahogy én elnézem őket, valahogy nem akarok kórházba kerülni és jövőre az ő felelősségük alatt lenni! Lepra népség...xD De komolyan. Amúgy na milyen a suli?? Oda mentél végül? :D
2011. nov. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!