Oda jártam, igaz, már nem most volt, már 3 éve érettségiztem. Akkor nem nagyon szerettem, de ez igazából azért volt, mert mindig fáradt voltam, mert bejárós voltam. Utólag már nagyon hiányzik, nagyon szívesen visszamennék, mégiscsak nagyon szép négy évem volt ott. :) Konkrétan mi érdekelne ott, milyen szakok vannak most? Egy utálatos dolog volt, mégpedig az igazgató, Lengyel E., amiért annyira sztárolta a kórust. :D A legtöbb tanárral is jóban voltam, bár összeteszem a kezem, mert vannak/voltak durvák is, szerencsére nem kaptuk meg őket. :) Hány éves vagy amúgy? Esetleg írhatnál majd egy privit, ha felvesznek, h ki az ofő, tanárok, stb. ^^
2010. febr. 16. 10:48
2/15 anonim válasza:
Oda jártam és fujj de utáltam:(:( nem rég érettségiztem és egy rakás f.s az egész.. minden az ifósok körül forog, ők a kiskirályok, ha mégis oda akarsz menni csak azt a szakot tudnám ajánlani. Az igazgató egy trágya nő,meg a többi tanárt is utáltam, kivéve egy-kettőt...Bár most kívülről felújították, ami nem ártott mert már majdnem összedőlt:S
2010. febr. 17. 18:40
3/15 A kérdező kommentje:
*Írok xD
*Én a kéttannyelvűbe szeretnék menni... és azt nekünk kell fizetni a külföldi utakat?
2010. febr. 18. 16:01
4/15 anonim válasza:
szia! én is odajártam közgáz szakra, de csak egy hónapot :( utána haza kellett jönnöm, mert én kb. 60 km-rel odébb lakom. Azóta (másfél év eltelt) is rettenetesen hiányzik, de én inkább az osztályközösségért mennék vissza.
2010. febr. 27. 22:35
5/15 anonim válasza:
a kéttannyelvű közgé király:D én is odajártam... életem legjobb döntése volt!
de készülj fel h 5 évig csak könyveket és fénymásolatokat látsz....:D
az első 2 év lazább ugyan, de nem könnyű...
a legdurvább az utolsó két év...viszont nagyon érdekes és hasznos tárgyakat tanulhatsz. A közösség az utazások miatt nagyon jó, és a tanárok is jók:)
2010. márc. 14. 15:40
6/15 anonim válasza:
Nah gondolom aki szidja az nem ifo-s volt..xD
Én most meek oda, rem jó lesz:D
2010. ápr. 24. 13:41
7/15 anonim válasza:
Az első vagyok. Én nem voltam ifós, de engem nem is érdekeltek. :D Törődtem a magam dolgaival és a saját osztályommal. :D Viszont példát lehetne venni róluk, mert nagyon jó tanulók voltak, és ott nem volt menő az egyes, meg hogy nem készültem, nincs házim, mint a többi osztályban. :D (Mint pl. nálunk, aki tanult egy dogára, az egy lúzer volt..)
2010. ápr. 24. 16:26
8/15 anonim válasza:
Szeptembertől én is oda fogok járni, az üzleti infó szakra. Remélem, nem bánom majd meg, mert első a közgáz volt. szerintetek ez van olyan jó mint a közgáz?
2010. máj. 8. 15:41
9/15 anonim válasza:
hát az üzleti infora az menjek aki mindenképp informatikai, vagy gazdasági informatikus szakra akar menni az egyetemen. Megadja az alapokat, de ha a nyelveket is komolyan veszed, akkor tanártól függ ugyan, de lehet h be kell vállalni külön órát...mert a kéttanosoknak osztják a nagyon jó tanárokat, de ne félj, mert a többiek is tök jók:) hát az üzleti infos osztályok am jelenleg nem vmi jó kis tanulósok...de ha te azt mondod h nem érdekel más véleménye és keményen tanulsz, akkor nagyon is jó..csak ha ilyen lesz az osztály, ne hagyd magad!!
2010. máj. 13. 15:11
10/15 Csabi1988 válasza:
Hát szerintem akkor menj a közgébe, ha énekkaros vagy, mert a többiek azok le vannak sz*rva. Az igazgató a Lengyel Bözsi csak őket sztárolja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!