Az Ady Endre Gimnázium vagy a Tóth Árpád Gimnázium nyelvi előkészítős tagozatát válasszam?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 20:22
11/17 anonim válasza:
Jezusom...kapasbol az Ady-ban az atlag is jobb lett, jo a kozosseg, tokeletes helyen van, jobb a nyelvoktatas is.
12/17 anonim válasza:
En Tagos vagyok, es a szivem szerint a Tagot ajanlanam, de mivel nyelvrol van szo. Ady
13/17 anonim válasza:
Nem tudom hogy igaz-e,de én ugy halottam hogy a TÁGban előre ki vannak osztva a helyek (a nyekken)Szerintem válaszd az Ady-t ,a Tág is ugyanolyan jó iskola,de ha nyelvoktatásról van szó akkor Ady.
14/17 anonim válasza:
A TÁG jobb suli mint az Ady, de az Adyban a nyelvi előkészítő jobb mint a TÁG-ban. A TÁG inkább reálos.
15/17 anonim válasza:
szerintem is nyelv szempontjából jobb az ADY mint a TÁG.
kb ugyanazok a nyelvek választhatók (angol,német, olasz). A TÁGban spanyol van pluszban, az Adyban pedig francia.
17/17 anonim válasza:
Az Ady. Egyértelmű. Az Adyban az egyik legjobb a nyelvoktatás egész Debrecenben. A TÁG inkább reálos, de jó suli mindkettő. Kb. egyforma erősségűek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!