Debreceni Ady Endre Gimnázium, Tóth Árpád Gimnázium, Kossuth Lajos Gimnázium. Vélemények?
Mennyire fogadják itt el a vidékieket?
Mennyire nagy a követelmény?
Milyen a társaság?
Mesélnétek ezekről a sulikról egy kicsit? Köszönöm.
TÁG-ról tudok beszélni:vidékieket ugyanúgy fogadják mint a városiakat,az iskola több mint fele kolis.
Követelmény tanáronként és tagozatonként változó,de mindenhol teljesíthető.Legjobb és legerősebb tagozat a biosz-kémia,jók még a reál tagozatok.Humán és nyelvi tagozatokat nem ajánlom,de azok sem rosszak.
Társaság nagyon jó összeségében,de ez osztályfüggő.Rengeteg rendezvény van:elsősavató,bál,DÖK-nap,pályaválasztási nap,stb.
A Kossuthot és az Adyt annyira nem ismerem hogy véleményt tudják róla mondani,de az biztos hogy a TÁG jobb mint a Kossuth.Bárki az ellenkezőjét mondja,ne hidd el neki:D
egyértelműen mindenki azt az iskolát fogja ajánlani ahova ő jár:)
én az Adyba járok,sok vidéki van az osztályban (köztük én is) de egyáltalán nem tűnik fel,hogy ki Debreceni és ki nem:)
a társaságról annyit,hogy 10/11* szerintem ezzel mindent elmondok:)de csak akkor éri meg ide jönni,ha nyelvet szeretnél tanulni vagy drámás leszel:)
Az angol nyelvoktatás az Adyban bármelyik debreceni sulit veri, ebben biztos vagyok. A drámát meg nem nagyon ismerem.
A TÁG-ról saját véleményt nem tudok mondani de az ismerőseim akik odajárnak, nincsenek tőle túlsàgosan elragadtatva.
A Kossuth-ot szintén nem ismerem, esdig azt hallottam róla, hogy erős és színvonalas iskola.
Szerintem elég megnézni a TÁG idei versenyeredményeit és rájössz hogy jobbak mint a Kossuthé :D
Ha már reál,nem árt ránézni a megyei matekverseny eredményeire.De országos biosz vagy kémia verseny helyezettjei között is garantáltan lesz TÁGos.
Ezt az utolsónak üzentem.Vagy az fáj hogy itt jól is érzik magukat a diákok?
A TÁGban pedig nemzetközi érettségis osztály van a hatosztályos hülyeség helyett.
Hevesy országos 2. nálunk nem hírértékű,főleg nem általános iskolások között :DD
Egyébként rosszul tudod,osztálytársam volt Irinyi országos döntőben tavaly(vagy tavalyelőtt).
Felesleges vitatkozni azon,hol a legjobb a biosz-kémia Debrecenben,10/10 ember a TÁGot fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!