Berzsenyi, Madách vagy Veres Pálné? Melyik lenne a legjobb? Mesélnétek kicsit a sulikról?
Jelenlegi rangsorom: 1. Madách 4 éves haladó angol; 2. Berzsenyi humán, 3. Veres Pálné humán 4. Berzsenyi nyelvi angol-francia
Szeretnék változtatni a sorrenden, de egyelőre még nem tudom, hogyan tegyem (talán annyi biztos, hogy a Veres Pálné lesz legalul, mert ugyan maxot kaptam a szóbelire, de nem volt jó élményem). A Berzsenyi ideiglenes rangsor kijött már (humánra 46-ot, nyelvire 31-et kaptam a szóbelin), 38. vagyok humánon, nyelvire csak 101. A Madách és a Veres Pálné ideiglenes rangsor csak szerdán jön ki, de jól ment a szóbeli mindkettőben (MIG-be még nem tudom, maxos szóbelivel a VPGbe összesen 176 pontom van).
Aki valamelyik suliba jár, mesélne egy kicsit az iskoláról (közösség, gólyatábor, fiú-lány felosztás, iskolán kívüli programok, csereprogramok, épület, szakkörök)?
Szia! Itt a Berzsenyis ideiglenes felvételi jegyzék az összes tagozatra: [link]
Kifejtenéd bővebben, mi jókat hallottál a Veres Pálné Gimnáziumról? :)
Még jöhetnek a válaszok!
Köszönöm a válaszokat, kezdek tényleg megőrülni, hogy melyiket válasszam XD :/ Ha tudtok még információkat, szívesen várom! :) És írhattok még arról is, hogy miért épp az a suli.
Kedves utolsó válaszoló, azaz Dév XDD :F Igazad lehet :FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!