Mi alapján dönthetném el, hogy melyik lenne a legjobb suli ezek közül?!
Madách: sznob-képző (tisztelet a kivételnek)
Szent László: nem indítanak idén spec angolt,ha kicsit utána jártál volna...>< Max emelt angolra mehetsz.
Karinthy: a kéttannyelvűje jó,a sima részébe NE menj!
Kossuth: az összes többi erősebb ennél.
László,vagy Karinthy kéttant ajánlom.Lászlóban folyamatosan programok vannak,jó a közösség,jófejek a tanárok,és ahhoz képest elég keveset kell tanulni.Én pl nem is nagyon szoktam,csak megírom az írásbeliket,azt csá.Elvagyok egy 4.4-4.6-os átlaggal.:)
Karinthyról nem sokat tudok,de elv ott elég sok drog-botrány van.A kéttan részét nagyon erőltetik,a sima meg szinte semmire sem jó.
Szerintem válaszd a László emelt angolját! :)
Én először a Karinthyt jelöltem meg eleinte, aztán a Madáchot. Mindkettő nagyon tetszett, mind a diákok, mind a légkör. Aztán a szóbelinél nekem is a Madách nyerte el jobban a tetszésem. A Karinthyt, úgy éreztem, el is rontottam. Aztán az ideiglenesek megjelenésekor kiderült, hogy mindegyikbe felvesznek. A Karinthy kéttanába és a Madác előkészítő angol tagozatára is (08-as kód). Ezután nagy dilemmába estem, hogy módosítsak-e a listán. És ezek a szempontok alapján döntöttem a Madách mellett: 1. a szóbeli és a nyílt nap miatt, hiszen a Madáchban úgy éreztem, hogy törődnek velem, szívesen fogadnak, közvetlenek és folyton mosolyognak, a diákok, a tanárok és az ott dolgozók egyaránt - ez pedig fontos szempont volt számomra; 2. a megközelítés miatt. Ugyan mindkettő helyre ugyanannyi idő lenne bejutni, de figyelembe véve azt, hogy míg a Karinthy a külvárosban van, a Madách a belvárosban, így az utóbbihoz rengeteg minden közel van. Ha pedig 5 évig oda fogok bejárni, nem mindegy. Suli után el tudok majd menni akár az Arénába, akár WestEndbe, és még számos helyre. Természetesen nem ez a legfontosabb, de az én helyzetemben már nem tudtam ,,fontos" szempontok alapján dönteni. Mindkét suli iszonyatosan tetszett, és remélem, hogy ezzel a módosítással nem robtottam el a jövőmet, és szeretni fogom a Madáchot - bár bevallom, én erről a suliról rosszat még nem hallottam.:)
Szóval, szerintem, kedves kérdező, ezt mindenképp neked kell eldönteni, próbáld meg átgondolni a dolgokat. Nekem is nagyon nehéz volt, életem talán legnehezebb döntése volt. Ez az én véleményem tehát, neked meg sok sikert mindenhez!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!