Neptunba be van írva a jegy és az aláírás vs index?
A helyzet, hogy Neptunba bent van az aláírás és a jegy is !!!, de a(z) tanulmányi füzetem/indexem épp sose volt nálam és abba csak egy két tárgyam van.
Igaz, hogy ebben az esetben, ha így adom le a TO-nak, akkor nem fogadják el azokat a tantárgyaimat és olyan mintha nem is teljesítettem volna , hiába van bent a Neptunban?
Istenem de jó dolgotok van, irigyellek :D
DE-n hurcolászni kell és rohangálni mindenki után... kell mint púp a hátra, pláne hogy nem is a közelben lakok...
Milyen kar (esetleg szak)? Pl. TTK-n úgy tudom nem nézik, csak dísznek van kb. és leadni sem kell a TO-n, ÁOK-n meg mindent be kell íratni és visszavinni.
Olyat nem csinálhatnak, hogy nem fogadják el a tárgyakat, ha bent van a jegy neptun-ban, főleg, hogy 2011 óta a neptun számít hivatalos okiratnak, nem az index.
jaja áok
utána néztem de nem találok semmi szabályzatot, hogy így is leadhatom, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!