Mi lesz akkor ha nem kapom meg az aláírást? És nem lesz meg a 30 kreditem?
Ezután lehet változtatni? Ez olyan óra, ami ütközéses, és inkább beülök egy matekra, mint egy angolra. Ez olyan igazságtalan. Most ismételnem kell? És minden tantárgyból?
Köszi a válaszokat!
Első válaszolónak: no comment...
Második! Nem kioktatást kértem, de legalább írtál valami lényegeset! Köszi.
1. Mondjuk segített volna, ha írsz egyetemet, szakot.
2. Nem hiszem, hogy nem lenne az évfolyamotoknak olyan levelező listája, facebook csoportja, ahol ezekre a kérdésekre ne kapnál szakszerű választ.
3. BME-VIK-re járok, arról tudok nyilatkozni. 30 kreditnek két félév alatt kell lennie, ha akkor nincs meg, átsorolnak fizetősre/kirúgnak (most nem tudom éppen melyik a valid). Nem minden tárgyból kell ismételned (bár szerintem ez olyan alap, amit ennyi hónap egyetem után már illene tudni). A bukott tárgyat megismételheted a következő, vagy az azutáni félévben, attól függően van e kereszt meghirdetve. Nálunk az újrafelvételért kell fizetni. Ha másodszor/harmadszor... veszed fel a tárgyat, akkor kreditenként (és persze felvételenként, leszámítva a legelső felvételt) 1800Ft-ot kell fizetni. Legalábbis ez rémlik még szeptemberről.
4. Végül adnék egy tanácsot: Biztos nálatok is van KTH (központi tanulmányi hivatal), illetve valami szabályzat, bizonyára vannak fórumok, ahol az évfolyamtársaiddal fel tudod venni a kapcsolatot. Legközelebb első körben ezekből tájékozódj. A gyakorikerdesek.hu sok mindenre jó, de ilyen jellegű kérdéseket jobb, ha biztos forrásból tudsz. A szabályzatok pedig egyetemenként, szakonként eltérhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!