Mennyire fontos az index a MSc felvételin?
Figyelt kérdés
Csak a hozható pontokban nyilvánul meg (max 20, vagy 30?), vagy esetleg a szóbeli alatt is előkerül, hogy ez meg az nem lett annyira szép eredmény?
És átlagban mennyire nehéz annak a szóbeli pontok megszerzésében, aki nem az adott egyetem vonatkozó BSc szakán végzett?
Általánosságban kérdezem, de amennyiben fontos, TTK kapcsán vagyok érintett.
2015. jan. 18. 01:18
1/2 anonim válasza:
Ha általánosságban kérdezed, annak nincs sok értelme, mert általánosságban az egyetemek határoznak meg minden erre vonatkozó szabályt, így nagyon változatos, mit mennyire számítanak be.
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az előző válaszoló, azt kell megnézni, hogy az adott intézményben hogyan, mire adják a pontokat.
Ahol én voltam, ott motivációs levelet kértek, a szóbelin nem kerültek elő az indexben lévő jegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!