ELTE-IK vagy DE-IK (PTI) - hol nyomják jobban a matekot?
ELTE.
Viszont Debrecenbe én soha nem mennék, rengeteg DE-st ismerek, aki átjött IK-ra, szerintük annyira katasztrófa a programozás minősége is ott, hogy inkább szopnak itt a matekkal többet.
Ez a "csak az van" - alatt mit értesz konkrétan?
(Annyi PROG sincs mint máshol?)
De van programozás, C már az első évben, de vannak olyan programnyelvek, amiket ha beírsz a Google-ba, csak a DE-IK honlapját adja ki, és azzal fárasztják az embereket, amire sose lesz szükség. C# is van.
Web tekintetében: PHP, MSQL lesz, HTML&CSS-t illik tudni, XML-t is jó ha már vágod.
A C is már alapból, vagy a Bevinfó keretében próbálhat bekapcsolódni a dolgokba. Turbo Pascalt meg hasonlókat nem is kell mondanom, felejteni. :D A kutyák sem érdekli.
Ha megnézned a tantárgyi hálót, kiderül, hogy a az első két félév kb. 12 tárgyából 9 csak matek, de a többi is nagyban arra épül...
Később sincs menekvés, de aki már odáig eljutott, már hozzászokott a napi 0-24 matekhoz. :)
HTML&CSS-t ismerem. C#-vel is foglalkoztam már (lassan1.5 éve) A PHP-val még régebben. XML-t annyira még nem ismerem.
Köszönöm a válaszokat. Bár a "letűnt kor" nyelveit nem értem miért erőltetik :):D
Én most vagyok túl az első félévemen az ELTE-n. És nos, mit is mondhatnék azon kívül, hogy imádom?! Az első félévem bukdácsolós lett, de mivel meglett mindenem érzem, hogy idevaló vagyok. Nehéz a matek, de nem teljesíthetetlen. Ez egy rohadt nagy váltás a középsulihoz képest, de megfelelő kitartással megoldható.
Matek. Szóval a felének értelme sincs, de nem tudhatod, hogy a későbbiekben melyik része lesz fontos. Elég sok debreceni ember jött egyébként ide az ELTE-re. Ha van rá lehetőséged, szerintem ELTE-t válaszd. Esetleg Szeged. De el sem hiszem, hogy itt ELTE-n mennyi sport és mennyi lehetőség van. Szeretem, és ajánlom! :)
Nézd meg, nálunk mik vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!