ELTE-IK vagy DE-IK-n nyomják jobban a matekot?
Figyelt kérdés
#ELTE #informatikus #Debreceni Egyetem #programozó #IK #ELTE-IK #DE-IK #PROGRAMTERVEZŐ #PROGRAMTERVEZŐ INFORMATIKUS
2015. jan. 28. 22:19
1/5 anonim válasza:
Amennyire én tudom az ELTE-IK elég kemény. (ami nem egyenló azzal, hogy a képzés jó, hanem csak annyit jelent, hogy kemény)
2/5 anonim válasza:
ELTE-IK, de remélem nem ez alapján akarsz dönteni, ha megvan a pontod akkor ELTE-IK, sokkal színvonalasabb oktatás, hát igen kicsit nehezebb is... Mindenhol vannak nehéz tárgyak, és 'buktatós' tanárok..Én utólag már nem bánom, hogy a 'nehezebb' egyetemet választottam, aki akarja úgy is elvégzi, mindegy, hogy hol van. 1-2 félév csúszás is belefér ha esetleg nehezebben vennéd a kanyarokat az elején.
3/5 anonim válasza:
A DE-IK-n csak matek van. Pesten színvonalasabb a képzés, mert ott tanítanak valamit is. A DE-IK-n meg ott a nagyi, aki megírta a matematikai logika alapjait 65 éve, és próbálj meg 70%-os ZH-kkal átmenni. xd
4/5 anonim válasza:
Nézd meg, nálunk mik vannak:
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, de azt viszont tudom, hogy a DEIK-en a szopatást nyomatják!!!! :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!