Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A kereskedelmi szakmenedzser...

A kereskedelmi szakmenedzser felsőfokú képzésen nagyon nyomják a matekot? NYF, Fontos!

Figyelt kérdés
Pótfelvételizek augusztusban a Nyíregyházi Főiskolára, és szimpatikus lenne ez a felsőfokú képzés, viszont világ életemben sík voltam matematikából. Fontos tárgynak számít ezen a szakon? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 21. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én középiskolában kereskedelem-marketing szakon voltam és ami ehhez tartozik matek azt józan paraszt ésszel meg lehet csinálni. Én is eléggé hülye vagyok matekból,3-asnál jobb sose voltam,általában 2-esekkel mentem át. Kereskedelmi-szakmenedzser szakra vettek fel,szerintem egy próbát megér,a matek annyira csak nem durva.
2011. júl. 31. 22:43
 2/3 geejza válasza:
én is így állok most, ahogy te voltál, hogy ezt jelöltem be tartaléknak, de örülök ha meg lesz a matek érettségim 2-es :D Hogy megy a dolog ? :D
2012. febr. 21. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Gondoltam így fél év elteltével leírom a tapasztalataimat. :) Első félévben egy olyan óra volt ahol "komolyabb" számításokat kellett végezni, ez statisztika volt, de szerintem ezt is simán meg lehetett csinálni, nekem 4-esre sikerült. Ezen kívül voltak még olyan órák ahol számolni kellett (pl. pénzügyi alapismeretek, gazdálkodási ismeretek stb.), de ezek végképp nem voltak nehezek. Most a második félévben is van olyan tárgy ahol könnyebb számításokat kell végezni (nemzetközi kereskedelem, kereskedelmi gazdálkodás elemzése), de ezek se nehezek. Szerintem aki nem teljesen hülye és felvették az meg tudja csinálni:)
2012. febr. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!