Sürgős! Lenne néhány kérdésem az okj-s kereskedelmi szakmenedzser szakról! Először is meddig lehet jelentkezni, mert a honlapon semmit nem írnak erről a telefont pedig nem veszik fel?!
Szia, nem erre a szakra jelentkeztem és nem a Szolnoki Fősikolára. Felvételi eljárás keretében kerültem be a kis és középvállalkozási menedzser szakra. (tehát jelentkeztem még februárban és a ponthatár fölött voltam)
Gondolom neked is így kell jelentkezned. (kellett volna)
Kereskedelmet is tanultam a középsulimban, nem annyira matekos. Józan paraszti és + szorgalmas gyakorlás elegendő. Én sem vagyok jó matekos.
Igazad van, jobb a kereskedelmi szakmenedzser. (gondolj csak bele..mindenki az idegenforgalmira akar menni, mert most ez a menő... ) Ha elvégzed akkor utána csomó kapcsolódó OKJ van a kereskedelmihez. (jóvan több, mint a másikhoz).
Ha szeretnél továbbtanulni alapszakon, akkor úgy dönts, hogy az OKJ-ért plusszpontot csak akkor kaphatsz, ha ágazaton belül mész továbbtanulni. Én ilyen szempontból is mérlegelnék a helyedbe. (Velem dettó ez a helyzet)
Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj privit nyugotan.
19/L BP.
Szia!Nagyon köszönöm a választ!Hol tudok neked privit írni?
Bocsi de új vagyok ezen az oldalon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!