Szörnyű helyzetben vagyok! Iskola kéne sürgősen, v. ki ajánlana?
A helyzet az, hogy én idióta harmadjára járom a kilencedik osztályt(17 leszek ebben a hónapban), és most egy kisebb balhénak "köszönhetően" fegyelmim lesz,aminek a vége 100%, h kirúgás, ezt az o.fő is megmondta. Akkor viszont keresnem kell egy iskolát. Valaki tudna ajánlani olyat ahova átvennének ilyen eredményekkel?:S:STudom nekem itt már nincs választásom, de azért mégis csak olyan kéne ami nincs tele etnikumokkal, hogy szépen fejezzem ki magam.
Tanácstalan vagyok teljesen...
Ja igen. Lehetőleg Bp-n.
:(:(:(
16. életév betöltéséig tanköteles. A kérdező ezt már betöltötte, tehát már nem tanköteles.
Kérdező: nézz utána a száraznád sulinak, lehet, hogy már más a neve, nem tudom. És ne haragudj, de szerintem ne legyenek elvárásaid, ha képtelen vagy kijárni 3 év alatt egy osztályt.
18 év nem?
A tanulói jogviszonyt nem szüntetik meg, max. átraknak máshova. Egy sokkal rosszabb helyre...
Attól is függ, hogy milyen balhé volt...
De a suli keres neked egy elfekvőt, ahol semmit nem kell csinálni, de megpróbálhatod a másodikat.
Mellesleg milyen iskola? szakközép vagy gimi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!