Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem, vagy...

Debreceni Egyetem, vagy Eszterházy Károly Főiskola?

Figyelt kérdés
Idén megyek továbbtanulni, de még nem döntöttem el 100%-osan, hogy hova. Ami biztos, hogy médiával szeretnék foglalkozni, és számomra a közelben csak Eger és Debrecen jöhet szóba. Debrecen szimpatikusabb minden szempontból, viszont oda kommunikáció és médiatudomány szakra tudnék csak bejutni, felsőoktatási szakképzésben. Egerben viszont a mozgóképkultúra és médiaismeret alapszakra (ami ugye diplomát ad) alacsony a ponthatár, és valószínűleg felvennének (tudom, felvételizni is kell). Mire megyek többre? Debrecenben egy szakmával, vagy Egerben egy diplomával? Több embertől olvastam az oldalon, hogy az EKF-es diplomával kitörölhetem a... de valóban így van ez?

2015. jan. 20. 14:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én nem tudok részleteket, csak azt hogy ott is adnak felszerelést ha kell. Én ebből arra gondoltam hogy valami komolyabb cuccot. O.o De jó hogy ezt is megtudtam.
2015. jún. 9. 11:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Én beszéltem már olyannal aki volt felvételin.

Egyszerű digitális gépet adnak

ami könnyen kezelhető. Nem az a lényeg ugyanis, hogy ott profi operatőri szintet mutass be... akkor már mehetne is az ember dolgozni. De azért jó, ha nem ott lát először fényképezőt/kamerát, ismeri a funkciókat, hogy ne ott kelljen találgatni hol a bekapcsológomb. :)

2015. jún. 9. 12:47
 23/25 A kérdező kommentje:
Vágom. :) Alig várom, csak lenne már vége az érettséginek.
2015. jún. 9. 16:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, gondolom.

Egyébként ezen a szakon viszonylag nagyobb számban képviselteti magát az idősebb korosztály is, szóval ezen nem kell meglepődni, hogy nem mindenki 18/19 éves lesz.

Én már várom, van egy jó kis filmötletem, és az elemzésemet is írogatom már. Remélem tényleg a legügyesebbeket veszik fel. :) Majd biztosan fogunk ott találkozni!

2015. jún. 10. 20:57
 25/25 A kérdező kommentje:

Én eddig annyira rá voltam stresszelve az érettségire, hogy még nem sokat gondolkodtam ezen a vizsgán (pár könyvet elolvastam, meg persze előző munkák vannak dögivel ) de most már csak ezen pörög az agyam. Szóval megy az ötletelés, bízok benne hogy felvesznek, menni fog az :)

Sok sikert hozzá neked is!

2015. jún. 13. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!