Debreceni Egyetem, vagy Eszterházy Károly Főiskola?
Én beszéltem már olyannal aki volt felvételin.
Egyszerű digitális gépet adnak
ami könnyen kezelhető. Nem az a lényeg ugyanis, hogy ott profi operatőri szintet mutass be... akkor már mehetne is az ember dolgozni. De azért jó, ha nem ott lát először fényképezőt/kamerát, ismeri a funkciókat, hogy ne ott kelljen találgatni hol a bekapcsológomb. :)
Igen, gondolom.
Egyébként ezen a szakon viszonylag nagyobb számban képviselteti magát az idősebb korosztály is, szóval ezen nem kell meglepődni, hogy nem mindenki 18/19 éves lesz.
Én már várom, van egy jó kis filmötletem, és az elemzésemet is írogatom már. Remélem tényleg a legügyesebbeket veszik fel. :) Majd biztosan fogunk ott találkozni!
Én eddig annyira rá voltam stresszelve az érettségire, hogy még nem sokat gondolkodtam ezen a vizsgán (pár könyvet elolvastam, meg persze előző munkák vannak dögivel ) de most már csak ezen pörög az agyam. Szóval megy az ötletelés, bízok benne hogy felvesznek, menni fog az :)
Sok sikert hozzá neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!