Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem, vagy...

Debreceni Egyetem, vagy Eszterházy Károly Főiskola?

Figyelt kérdés
Idén megyek továbbtanulni, de még nem döntöttem el 100%-osan, hogy hova. Ami biztos, hogy médiával szeretnék foglalkozni, és számomra a közelben csak Eger és Debrecen jöhet szóba. Debrecen szimpatikusabb minden szempontból, viszont oda kommunikáció és médiatudomány szakra tudnék csak bejutni, felsőoktatási szakképzésben. Egerben viszont a mozgóképkultúra és médiaismeret alapszakra (ami ugye diplomát ad) alacsony a ponthatár, és valószínűleg felvennének (tudom, felvételizni is kell). Mire megyek többre? Debrecenben egy szakmával, vagy Egerben egy diplomával? Több embertől olvastam az oldalon, hogy az EKF-es diplomával kitörölhetem a... de valóban így van ez?

2015. jan. 20. 14:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nagyon modern, és jól felszerelt. Legalábbis az a része mindenképp, ami engem érint. :)

2015. febr. 23. 15:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Szia. Megjelölted a mozgókép-médiát az EKF-en kedves kérdező? Mert én igen.
2015. febr. 23. 21:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, megjelöltem! :) Remélem jól döntöttem, akármennyire is távol leszek minden ismerősömtől. :)
2015. febr. 24. 22:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Melyik napra osztottak be (felvételi vizsga)?
2015. jún. 8. 17:36
 15/25 A kérdező kommentje:
Június 22, 9 óra.
2015. jún. 8. 19:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Ugyanakkorra. :)
2015. jún. 8. 20:05
 17/25 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! :D Nekem már csak azt kell kitalálnom hogy megyek be, innen Polgárról nincs busz olyan hamar, de lehet haverokkal megyünk kocsival. :) Legalább besegítenek a rövidfilmnél. :D
2015. jún. 8. 20:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Hmm

én is viszek egy havert, a többiek szerintem nem érnek rá olyan hamar. Én is éppen, hogy oda fogok érni Debiből. :)

2015. jún. 8. 20:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Te saját felszerelést használsz majd? Nem tudom eldönteni egyelőre. Van egy bridge gépem, de lehet jobban járok ha ott adnak, az csak profibb. Csak azt még meg is kell szokni kezelni, arra meg nem sok idő lesz.
2015. jún. 8. 23:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Profibb?

Egyszerű digitális (kompakt) gépet adnak tudtommal, nem is DSLR-t.

Nekem nincs komolyabb fényképezőm, sem kamerám, így az ottanit fogom használni. Amúgy sem tanácsos szerintem cipelni.

De ahogy te látod.

2015. jún. 8. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!