Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol kell feldobni valakit aki...

Hol kell feldobni valakit aki hamis diplomával dolgozik? Simán rendőrség vagy máshol (is)?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen egyik kollégát más munkakörbe helyezték volna, de nem helyezhették, mert az felsőfokú végzettséghez kötött.

Megállapították, hogy „hát ha lenne diploma akkor...”. De nem volt.

Aztán 1 héttel később a kolléga megjelent egy diplomával. Gyors képzés lehetett, 1 hete még nem volt, most már van.

Nekem az egyetemhez 5 év kellett, neki elég volt 1 hét. Rapid egyetem.

Hol kell feldobjam az illetőt + a munkahelyet is, mert nyilván a vezetőség is tudja hogy kamu a papír?

Mindenesetre a kamu papírt „kiállító” egyetemet már értesítettem, hogy a nevükkel kamu diploma forog X munkahelyen.

2015. jan. 20. 12:27
 1/1 anonim ***** válasza:
"Simán" a rendőrségen.
2015. jan. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!