Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt történelem érettségik,...

Emelt történelem érettségik, hogy sikerültek?

Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy mennyire nehéz,és hogy mennyi tanulás kell egy jó eredményhez.És hogy mennyire volt vészes, a másik suiban a szóbeli...mert sokaktól hallottam,hogy eléggé lehúzták nekik...
2010. febr. 5. 20:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Én most érettségiztem, töriből pedig emelten. Mindig is jó voltam töriből, meg érdekelt is. Viszont a tanárom azt javasolta hogy ne menjek emeltre mert szóbelin szeretnek sok beugratós kérdést feltenni és nagyon szigorúak szóbelin.

Én azért, hogy a tanáromnak már csak azért is megmutassam, emeltre jelentkeztem.

Írásbeli után úgy éreztem hogy jó lett a dolgozatom, de amikor megnéztem, döbbenten láttam, hogy az esszéimet nagyon lehúzták. Csakhogy tudd: elsősorban azért mert ez nagyon megoldókulcs-függő, és az abban szereplő szinte összes szakszót bele kell írni és szinte mindenbe belekötnek.:S

Szóbelinél viszont talán kicsit könnyebb,mert ott nagyobb az esélyed, hiszen a személyes kiállás is fontos és ha szóban kb mindent elmondasz és a kérdésekre is elég jót tudsz válaszolni akkor a pontok 80-90%át simán megkapod szóbelin. Velem is így volt:P

Eredményem: 78%.

2010. júl. 21. 00:30
 12/12 A kérdező kommentje:
uhhaa:S én is ettől félek...nekem 90 körül kellene..és egyre jobban úgy látom,hogy esélytelen:S
2010. júl. 21. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!