Emelt történelem érettségik, hogy sikerültek?
Szia!
Én most érettségiztem, töriből pedig emelten. Mindig is jó voltam töriből, meg érdekelt is. Viszont a tanárom azt javasolta hogy ne menjek emeltre mert szóbelin szeretnek sok beugratós kérdést feltenni és nagyon szigorúak szóbelin.
Én azért, hogy a tanáromnak már csak azért is megmutassam, emeltre jelentkeztem.
Írásbeli után úgy éreztem hogy jó lett a dolgozatom, de amikor megnéztem, döbbenten láttam, hogy az esszéimet nagyon lehúzták. Csakhogy tudd: elsősorban azért mert ez nagyon megoldókulcs-függő, és az abban szereplő szinte összes szakszót bele kell írni és szinte mindenbe belekötnek.:S
Szóbelinél viszont talán kicsit könnyebb,mert ott nagyobb az esélyed, hiszen a személyes kiállás is fontos és ha szóban kb mindent elmondasz és a kérdésekre is elég jót tudsz válaszolni akkor a pontok 80-90%át simán megkapod szóbelin. Velem is így volt:P
Eredményem: 78%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!