Mik az 5 osztályos nyelvi előkészítős gimnázium előnyei, és hátrányai?
Figyelt kérdés
Megéri az a plusz 1 év a 4 osztályos gimnáziumhoz képest? Nem tudunk dönteni,melyik lenne a jobb egy majdnem kitűnő tanuló ( csak a matek 4-es) gyereknek?2010. febr. 4. 13:40
11/12 anonim válasza:
Én is 5 osztályos nyelvi előkészítőbe jártam, de nagyon megbántam...igaz, másodikban már meglett a középfokú nyelvvizsgám és most csinálom a felsőfokút, de minden nyelvi tudásomat itton, önerőből illetve magántanárnál tanultam meg. Ráadásul most érettségizhetnék, de még le kell szenvdnem egy évet itt...
12/12 anonim válasza:
Lányom Nyek-be jár.Tényleg tanár függő,hogy megéri e vagy nem.Számunkra elpocsékolt egy év.15 évesen letette az emelt szintű angol nyelvvizsgát.Tanár Úr nem hitt benne,most se hiszi el hogy tud a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!