Milyen kifogást találjak ki, amiért nem voltam suliban?
Mivel egy orvos is járt egyetemre, sőt diplomát is szerzett, hagyjuk már meg neki, hogy eldöntse, hogy kinek, mikor és miért ad igazolást. Nyilván 10-12 év egyetemi képzés alatt szerzett annyi tapasztalatot, hogy mérlegképes döntést tudjon hozni.
Az orvosok sem rohangálnak be a tanárokhoz, hogy a tananyagot ne így, hanem amúgy tanítsák, mivel nem az ő "hatáskörük". Minthogy az sem a tanároké, hogy megmondják akár azt, hogy a szülő, akár azt, hogy az orvos miért igazolja a gyerek hiányzását.
Hát, például: béna vagyok, gyáva vagyok, nem tanultam, nem vállalom a felelősséget a tetteimért, lusta vagyok, satöbbi.
Ha így a weben teszed fel ezt a kérdést, akkor vaszínűleg már rég kifogytál az ötletekből, tehát nem egyedi eset.
Szerintem fontold meg, hogy otthagyod a sulit, akkor majd szabadon élhetsz. Természetesen alkalmi munkákból, havi 51 ezerből és kilátás nélkül arra, hogy valaha saját lakásod, autód legyen. Nem baj, majd a kölkeid esznek zsíros kenyeret, minek a rendes kaja nekik...
Egy szar alak leszel de most még tudsz változtatni rajta.
Nézz szembe azzal, ami nem megy jól és állj neki tanulni.
Vállald a felelősséget (megérdemled amit kapsz cserébe de ha túl vagy a nehezén, képes leszel talpra állni.
Különben ezzel a hozzáállással max segélyért állhatsz te is sorba de idén már azt nem osztogatják ám olyan könnyen, és ez csak szigorúbb lesz.
Remélem van annyi eszed, hogy felfogd, hogy csak a lúzerek lógnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!