Pécsi Leöwey Klára Gimmnázium francia tagozat, vagy Széchenyi István Szakközépiskola rendészeti? Többi lent!
a Leöweybe rengeteg ribi, sznob, nagyképű ember, páva jár, szóval csak akkor menj oda, ha valamelyik rétegbe beletartozol, és még gazdag is vagy, és ?szimpatikusak? számodra az ilyen emberek.
több osztálytársam menekült francia tagozatról ez miatt, illetve azért is, mert rettentő nehéz, szóval ha nem tudsz napi több órát a tanulásra szánni, akkor is felejtsd el a Leöweyt.
Széchenyi az valamennyivel lazább iskola, és elvileg az emberek is jobb arcok, de a Széchenyit annyira nem ismerem. Ha rendőr szeretnél lenni, akkor szerintem simán mehetsz oda.
A Deák - médián nagyon nagy a túljelentkezés, és nagyon nehéz bekerülni. Valamint a médiával semmire sem mész az életben, sajnos. (úgyhogy ne is gondolkozz később sem a BTK jellegű dolgokon)
Amikor én jártam középiskolába, akkor a Leőwey volt a legnehezebb iskola, azért jelentkeztem oda. Sokat kellett tanulni, de a legszínvonalasabb oktatásban részesültem, amiben lehet, viszont a hangulat pocsék volt.
Ha szakközepen gondolkozol mellette, akkor szerintem ne olyan nehéz gimnáziumon gondolkodj, mint a Leőwey.. Leőwey akkor érdemes, ha jogra, orvosira, közgázra stb. akarsz továbbmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!