Amikor magyar egyetemekről van szó mindenki ELTE-t meg a BME-t emlegeti a többit meg lenézi. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Amúgy Erdélyben élek és megfigyeltem, hogy Magyarországon csak a Budapestiek az igaziak, csak a fenn említett két egyetem a jó. Más egyetemek vannak?2010. jan. 30. 19:35
11/13 anonim válasza:
elsőre: az ELTE biológia régen jó volt, ma már nem az. most a SZIE biosz szakára érdemes menni
12/13 anonim válasza:
20:39-hez
mi van az ELTE-TTK-val? :O felvételi előtt állok és ez most váratlanul ért. akkor jobban járok mondjuk szegeddel? :s
13/13 anonim válasza:
Én nem hallottam semmi jót az elte-ttk-ról, de ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne. Szeged sok szempontból provinciális, de ez tényleg szaktól függ. Például biztosan hallottad, most telepítenek valami európai úniós lézerbázist is szegedre, meg egy csomó ilyen hír van.. nemtudom ne kart válassz elsősorban, hanem szakot.
És az, hogy hogyan tanulsz, elsősorban rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!