Egyetemen a nagyZH-kat a levelezősöknek is be kell menni megírni?
Figyelt kérdés
Vagy csak a vizsgázniuk kell?
És az ő vizsgáikat/zh-ikat egyben szokták tartani a nappalisokkal, vagy ők külön írják?
Amennyiben eme paraméreteket egyeteme válogatja, akkor én konkrétan az óbudai egyetemre gondolok.
2014. nov. 26. 20:54
1/4 anonim válasza:
Egyeteme válogatja. De mivel általában a ZH sikeres teljesítése az aláírás feltétele, így általánosságban a levelezősöknek is kell írniuk.
2/4 anonim válasza:
Csak kérdés, hogy együtt írják-e nappalisokkal
3/4 anonim válasza:
Nekem annó nappalisként pár ZH-m együtt volt a levelezősökkel.
Most levelezősként mindenem egyben van a nappalisokkal, de nincs külön nappalis rész, egybe vagyunk vonva...
4/4 anonim válasza:
Én az Óbudai egyetemen vagyok levelezős, mi is írunk ZH-kat, de lényegesen kevesebbet,mint nappalin. Mondjuk eddig 1 tárgyból írtunk novemberben, az összes többiből decemberben fogunk írni a teljes félévi anyagból, majd további tárgyakból vizsga is lesz.
Nem igazán tudtam felmérni, de azt hiszem csak levelezősök voltak bent amikor írtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!