Ki hallott mar a bpi Fazekas Gimnaziumrol? Mit gondoltok róla? Járnatok oda?
Am #9
koszi a biztatast sikerult bekerulnom :D es NEM volt protekciom sem (azert emelem ki mert mar egy csomoan megkerdeztek tolem, nem mintha szar tanulo lennek ket negyesem lesz felevkor, csak h a Fazekas nem nekem valo azt mondtak... es megis idejottem) am nagyon nagyon jo suli en imadom! Oke kell tanulni de melyik gimibe nem kell? Jo ember holtig tanul :)
9-es vagyok. :)
Mert eddig azt hittem h pesten szinte mindenki ismeri ( az ismerősöd miatt aki nem) es azert mert a pestiek altalaban nem irjak a sulid ele h bp-i, pedig mondjuk sokszor jobb lenne. :D
Jaj, hogy te tavaly felvételiztél? Nem gondoltam. :)
Mindegy, örülök hogy bekerültél, gratulálok és remélem ezután is bírni fogod. :)
Wow, három éve nem is néztem ezt a posztot :D Azt kell hogy mondjam, jó volt. Idén végeztem, OKTV-s eredményeket is elértünk, de még mindig nem mondanám azt, hogy versenyistálló. A tanárok eszméletlenül jó fejek, kedvesek, a lényeg nekik, hogy a diáknak a lehető legjobb legyen.És látszódik ez az érettségi eredményeken is. Mert akármennyire is azt hiszik, mi sem vagyunk tökéletesek :D Bizony, nálunk is lettek rossz érettségik, de az ilyen előfordul.
A versenyeket meg igazából a matekos osztálynak nyomják, de ők tanárok nélkül is mennének, nem kell nekik külön biztatás :D
Már 1 éve nem nézted :D
Tessék csak hogy újra emlékezz erre
Amúgy engem tavaly vettek fel és könnyebb mint ahogy mondták, de könnyű se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!