Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF-PSZK vagy Corvinus?...

BGF-PSZK vagy Corvinus? Lerágott csont tudom, de mégsem találok igazán olyan véleményeket itt, ahol ki is vannak fejtve részletekbe menően a miértek.

Figyelt kérdés

Kérem olyan írjon, aki tényleg valamelyik intézménybe jár és menjen bele egy kicsit a részletekbe legyen szíves.

Az nem érdekel, hogy melyiknek nagyobb a hírneve, vagy ki mennyit keres utána, melyik hol van a ranglistákban, ezek fent vannak a neten.

Amire kíváncsi vagyok, hogy a pénzügy-számvitel szakon elsajátítandó tárgyakat hol lehet igazán jól megtanulni.

Tavaly érettségiztem, egy évet külföldön voltam 489 pontom van, szóval bármelyik jöhet, de csak azért nem megyek a Corvinusra, mert magasak a ponthatárok.

BME-re járók okoskodásától megkímélném magam.

Megy a zöld kéz mindenkinek, aki érdemien hozzá tud szólni. Köszönöm.

2014. nov. 11. 21:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, hogy valakit bce psz-re felvegyenek 3-as matekkal, hogy ír egy olyan 80-90%-os emelt érettségit, hogy meglegyen a 450-460 pontja?????

Számomra olyan kamuszagúak ezek a hozzászólások, és csak a másik suli lehúzásáról szólnak. Szomorú, na mindegy.

2015. nov. 5. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!