Undorítóan viselkedett a tanár. Mit tegyek?
Nem régen biológia órán valamit nem értettem és megkérdeztem, hogy nem-e magyarázná el még egyszer?
- Tudni kell rólam, hogy a szüleim a Vajdaságban születtek és onnan jöttek ide, én már itt születtem. -
Azt mondta erre, hogy miért vagyok szemtelen, és hogy takarodjak vissza Szerbiába. Legszívesebben rögtön felálltam volna és az igazgatóhoz mentem volna, de féltem, ha kiderül - és úgy sem rúgják ki, már évszázadok óta ott tanít -, akkor megbuktat és a pótvizsgán sem enged át - egyébként ötös vagyok, de simán megcsinálná -
Nem hinném hogy kirúgnák, de úgy lehordanák mint a sz..rt. Ez a taplóság belőlem kihozná az állatot az tuti. Egyik osztálytársad sem szólt vissza a tanárnak? Én nem bírtam volna ki, az tuti.
Szólj szülőknek, meg már amúgy is van 30 tanúd, mószerold csak be szépen a tanárt.
Szerintem sem rúgnák ki azért, főleg hogy kevés biológia/kémia/fizika szakos tanár van mostanság. Viszont lehordani tényleg lehordaná gondolom az igazgató.
Az nem jó megoldás, ha bármit is felveszel, mert akkor téged is lecs*sznek, mivel tilos bármiféle felvételt készíteni az órán/óráról, főleg úgy, hogy más nem egyezik bele! Szóval ezzel te is pórul járnál.
A szüleiddel is beszélj, de először lehet jobb lenne az osztályfőnököddel mondjuk, ő is biztosan tudna segíteni meg tanácsot adni, hogy mi tévő legyél. Mégiscsak ő ismeri jobban azt a biosztanárt és az iskola vezetőségét, így ő tudja, mi lenne a legjobb megoldás.
Vagy kérj bocsánatot
Lehet nem akarta, hogy zavard a többieket
Hát nálad biztos magyarabb Juanito Rico . Sőt nálad szerintem egy eszkimó is magyarabb. Kicsit tanulj már történelmet. Főleg a 20 század első felét nézd át.
Nem tehet ilyet. Valamit találj ki és tényleg bassz ki vele. Irány az igazgató. Ha még egyszer mondja, akkor a lényeg, hogy halál nyugodt legyél és szólj neki vissza valamit. Ha meg fenyeget, írsz felelsz stb. Akkor egyből irány le az igazgató és elmeséled neki, meg azt is hogy ezért feleltetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!