Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Veres Pálné Gimnázium...

A Veres Pálné Gimnázium milyen suli?

Figyelt kérdés
Mit hallottatok róla? Mennyire erős? Esetleg, ha valaki odajár/járt, tudna róla véleményt írni? Jöhet pozitív, negatív! :)

2014. nov. 10. 19:32
1 2 3
 1/22 Rékcsi válasza:
0%
Erős gimi, tele sznobokkal, ha sok a pénzed (=szüleid pénze) akkor menj, más különben, komoly az esélyed arra, h kinéznek, de akár mázlid is lehet egy jó osztállyal.
2014. nov. 10. 19:41
 2/22 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy kellően erős suli (nem olyan erős, mint mondjuk az Apáczai, de azért erős), inkább humános, de sok az iskolán kívüli program, jó a közösség :) Egy régi óvodatársam jár most oda, két év múlva végez (?), ő szereti, de 3-as tanuló... Amikor felvették oda, az Apáczaiba is, meg a Trefortba is, akkor ezt választotta, neki ez volt a legszimpibb, de így a tanulmányai végére nem érdekelte a tanulás....

Most úgy néz ki, harmadiknak fogom beírni, ha beírod te is, van esély, hogy egy osztályba kerülünk :D

/egy nyolcadikos lány/

2014. nov. 10. 19:54
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekem eddig nagyon szimpinek tűnik meg alapvetően humános iskolába szeretnék menni, vagy jó humán szakra. Valószínűleg én is harmadikként fogom beírni :)
2014. nov. 10. 21:26
 4/22 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok! En is humanosokat irok be inkabb... mit irsz amugy elsonek?
2014. nov. 11. 11:55
 5/22 A kérdező kommentje:
Eötvöst, te?
2014. nov. 11. 19:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Dettó XD Egyre többen vagyunk, leendő humános osztálytársak :D
2014. nov. 11. 20:06
 7/22 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 12. 18:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem sznob hely!! Honnan tudna, aki nem is jar oda, csak "ugy hallotta"??
2014. nov. 18. 19:46
 9/22 A kérdező kommentje:
Az jó! De a tanítás is erős?
2014. nov. 19. 15:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó iskola. jó a tanítás színvonala, és a tanárok is jók. szeretek oda járni:) és nehogy bevegyétek, hogy sznob hely!
2014. nov. 19. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!