Veres Pálné Gimáziumot (Budapest) ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Idén felvételizem, és esetleg kilencedikesek, idősebb tanulók véleménye érdekelne. A szóbeli vizsga milyen? Nehéz iskola? Milyenek a diákok? Azt hallottam, hogy sznobok, ezért szeretném a ti véleményeteket kérni. Kérlek segítsetek.2014. szept. 5. 21:56
1/5 anonim válasza:
Az, hogy oda sznobok járnak, az a világ legnagyobb baromsága! A sznobok az Eötvösbe mennek, úgy hallottam... A tanárok jó fejek, és a diákok is szimpik. Én most vok kilencedikes. A szóbelin fel kell olvasni egy szöveget, aztán annak a tartalmáról kérdezgetnek, tehát ha majd ott szóbelizel, akkor ne csak arra figyelj, hogy szépen olvass, hanem a tartalmára is. Meg magadról kell beszélni, meg nekem vt olyan kérdés, hogy mi az a három dolog, amit egy lakatlan szigetre magaddal vinnél :D Aztán ha nyekre mész, akkor van nyelvi szóbeli is utána. A diákok (akikkel eddig sikerült összeismerkedni) szimpik és jó a közösség is:) Nem lehetetlen egyébként bekerülni, nekem 80 ponttal sikerült, de van olyan o-társam, aki 73 pontot írt, de sok pontot hozott;) Hogy nehéz-e? Nos erről nem tudok nyilatkozni, nyekes vagyok :D van általános, humán, matek-fizika és 5 éves nyelvi (nyek). Én szeretek ide járni:) egyébként sok sikert a felvételihez, hidd el, nem olyan nehéz, mint hinnéd, csak higgy magadban!;) és ne idegeskedj miatta:)
2/5 anonim válasza:
Nekem annyira nem volt szimpatikus a suli szóbelin... valahogy nem fogott meg a légkör. De ez az én véleményem. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket.:) Esetleg nem tudtok valami koleszt a suli közelében, mert messze lakom és bentlakásos lennék. Előre is köszi.:)
2014. szept. 9. 19:53
4/5 anonim válasza:
Ennek a sulinak nincs kolesza, bár... ott a közelbe az Apáczai, annak van, csak arról azt hallottam h versenyistálló és én voltam ott szóbelizni, de nem voltak olyan szimpik. De ez csak az én véleményem :)
5/5 anonim válasza:
A Veres Pálnés kolisok az Apáczai kolijában laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!