Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért vagyok ilyen rossz...

Miért vagyok ilyen rossz matekból?

Figyelt kérdés

A sorozatokról van szó, korrep tanárral begyakoroljuk, ott rendben megy, látja, hogy értem, otthon is megy, többször átnézem...

Dolgozat közben van gond, az alapműveleteket is elfelejtem, összezavarodok, bestresszelek. Van, hogy jól elkezdek egy feladatot, de a végére biztos elrontok valamit, ha összetett.A szöveges feladatokba zavarodok bele leginkább. Esetleg a megoldóképleteteket stb. jól begyakorolom otthon, dolgozatnál biztos rosszul írom le.

Tavaly tavaly előtt kegyelem ketteseket kaptam év végén. De előfordult, hogy írtam 3-as 4-s dogákat, olyan témakörből amit értek és rá áll az agyam.

Ebben az évben eddig 3 egyesem van semmi más. Tavaly is kegyelem kettessel mentem át. Nem akarok én kitűnő matekos lenni, csak egy erős 2-s legyen meg. Tegnap is 3 órát matekoztam és dolgozatba 10 feladatból 3-4-t tudtam megcsinálni, de biztos azt is elrontottam. Nagyon hülyének érzem magam. Ebben a tanévben érettségizek, jó lenne nem megbukni a vizsgán.

Valami módszert tudtok ajánlani?

2014. nov. 5. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Akkor nem a matekkal van igazán gond, hanem a stresszel/vizsgadrukkal?
2014. nov. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!