Rettenetesen rossz vagyok matekból, de minden másból jó. Így van esélyem jogot tanulni, vagy ahhoz mindenből jónak kell lennem?
Az összes érettségi tárgyam 5-ös, a matek meg 2-es és azért is megszenvedek. Ebben a tanévben fogok érettségizni, úgy terveztem, emeltezni fogok magyarból, és a cél érdekében talán töriből is. Angolból lesz középfokú nyelvvizsgám.
Fizetősre sajnos nincs lehetőségem, muszáj lenne államilag támogatottra bejutnom. Szerintetek van esélyem, vagy teljesen reménytelen?
Ha két tárgyból duplázva számolják a pontjaidat, akkor a matek nem számít bele a felvételidbe. A töri érettségi kötelező, és emellett latin, magyar vagy egy idegen nyelv kell, legalább az egyik emelt szinten.
Simán ki tudod játszani a matekot. :-)
Komolyan?? :O Úristen, köszönöm, hogy válaszoltál! :D De jó, erről eddig nem is tudtam.:D
Akkor nagyon nekifeszülök majd a törinek meg a magyarnak, hogy azok jól sikerüljenek. :)
Még egyszer köszönöm a választ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!