Rettenetesen rossz szajszagom van. Csak azt nem tudom mitol?!
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az a problemam, hogy egyfolytaban rossz a szajszagom, barmit teszek ellene. Az alap dolog, hogy fogat mosok minden reggel, mostmar a szajvizet is rendszeresitettem, de volt mar olyan hogy szajvizes oblogetes utan kb. ot perccel jeleztek hogy nem okes... pedig tobbet igazan nem tudok ellene tenni :S tonnanyi ragot bevettem az sem segit... megis akkor mi lehet a problema ???2014. febr. 26. 21:12
2/4 anonim válasza:
Nézd át a fogaid ha találsz olyat amin terjedelmesebb a szuvasodás akkor lehet meg is van az ok, bár elmondásod alapján ennyi subickolás után még egy félig elrohadt foggal is 1 órára ki lehet húzni szag nélkül.
Arra tippelnék hogy rosszul zár a gyomorszáj.
3/4 anonim válasza:
Az emesztorendszernek a tunete, ez lehet a rossz emesztes, tulteng a sav, tul lassan halad at a taplalek a gyomron es a beleken. VEgezz el egy tisztito kurat, keruld a hust, nehezen emesztheto eteleket es zoldsegeket fogyasszal, mellette gyogyteakat, vizet. Par nap utan mar tapasztalni fogod a valtozast! A zoldsegekbol lehet frisslet, ezt ehgyomorra fogyasztani, ha ez nincs, akkor gyogytea, csalan, koromvirag, gyermeklancfu stb. de fontos, hogy ehgyomorra fogyaszd el! Napkozben szinten lehet tobb cseszevel ebbol fogyasztani.
4/4 anonim válasza:
és emellett amit az előttem szóló leírt, nézess egy vércukorszintet de nagyon gyorsan! cukorbetegeknek van nagyon jellegzetes szájszaguk... (gyógyszertárba is van ahol meg tudják neked nézni, de szerintem a háziorvos is meg tudja mérni) esetleg nem iszol mostanában sokat? és nem pisilsz sokat? mert az is a cukorbetegség tünete még... a többit az előttem szólók leírták :) emésztési zavar, szájban valami probléma stb.. :)
olvasd el a legvégét is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!